Geef nooit op

Geef nooit op!

Laat je niet afschrikken door het weer. Trotseer deze winter de kou met Nike.

Nike: sneakers en kleding

Compromisloze excellentie, baanbrekende ontwerpen en ongeëvenaarde toewijding aan atletische prestaties ... ontmoet Nike. Van kleding en sportschoenen tot uitrusting en accessoires iconisch, Nike is een merk dat de standaard zet voor excellentie. Met een breed assortiment producten voor heren, dames en kinderen, Nike geeft atleten van alle niveaus de mogelijkheid om hun volledige potentieel te ontketenen. Dit innovatieve merk, maker van technologieën Air Max, Flyknit en Dri-FIT, biedt een veelzijdige collectie inclusief sportkleding en schoenen, tops en trainingspakken, sneakers en sweatshirts, petten en training apparatuur alles wat je nodig hebt. Omarm de Nike-ervaring en maak deel uit van een wereld die succes inspireert.

Nike Mercurial Dream

Nike Mercurial Dream

Schijn op het veld en ontketen ongekende precisie en kracht met de Nike Mercurial.

Nike FAQ's

Nike, een reus in de kleding- en sportartikelenindustrie, is meer dan alleen een merk. Opgericht door Phil Knight en Bill Bowerman op 25 januari 1964, begon het bedrijf als Blue Ribbon Sports. Haar meteorische evolutie bracht haar er echter toe haar naam op 30 mei 1971 te veranderen in Nike Inc., een symbolische verandering geïnspireerd door de Griekse godin van de overwinning, Nike.

Sindsdien heeft Nike de grenzen van sport overschreden om een wereldwijd cultureel icoon te worden. Het merk belichaamt de geest van innovatie, prestaties en zichzelf overtreffen, en inspireert atleten en enthousiastelingen van over de hele wereld. Door zijn toewijding aan excellentie en nauwgezette aandacht voor detail, heeft Nike zichzelf gevestigd als een onbetwiste leider, die voortdurend de grenzen verlegt van wat mogelijk is op het gebied van kleding en sportuitrusting.

In de loop van de decennia is Nike in de voorhoede van de industrie gebleven door revolutionaire producten te ontwikkelen die functionaliteit, stijl en duurzaamheid combineren. Van iconische sportschoenen tot iconische kledingcollecties, Nike blijft de normen herdefiniëren en de verwachtingen verhogen, waardoor klanten de tools krijgen om hun dromen waar te maken, hun grenzen te overschrijden en nieuwe hoogten te bereiken.