Zone3 Essential Swim Jammer

€ 40,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 358082

De ZONE3 zwem Jammers zijn geschikt voor training of wedstrijden en zijn ontworpen om snelheid en lichaamshouding in het water te verbeteren. Er is veel tijd gestoken in de pasvorm van deze jammers en ZONE3 gelooft dat ze de beste op de markt zijn omdat ze een prestatiegerichte pasvorm bieden terwijl ze nog steeds comfortabel zijn.

Een combinatie van het materiaal en de pasvorm vermindert de weerstand in het water en helpt het lichaam in een meer gestroomlijnde positie te brengen voor een soepelere zwemervaring.

Ze zijn gemaakt van een combinatie van stoffen om duurzaamheid en dekking te garanderen. De belangrijkste stof heet XFINITY en is 100% chloorbestendig en exclusief gemaakt in Italië. Deze stof behoudt fantastisch zijn vorm, is ademend, sneldrogend en biedt UV-bescherming (UPF 50+).

Dit wordt gecombineerd met een meer rekbare en compressieve stof rond het kruis aan de voorkant. Dit is een uniek ontwerp om een nauwere en meer ondersteunende pasvorm te geven en is zeer goed ontvangen door de duizenden klanten die dit kledingstuk al hebben gekocht.

Andere kenmerken zijn de interne voering aan de voorkant van het kruis, een dunne trekkoord voor aanpassing en het gebruik van flatlock-stiksels voor duurzaamheid en comfort naast de huid.