Sealskinz Waterproof All Weather Cycle Oversock

€ 40,00

Kleur:

Geel/Grijs

Maat:

Productcode: 933514

Over de SealSkinz Waterdichte All Weather Cycle Oversock

De iconische waterdichte soktechnologie, verpakt in een cycle oversock. Ontworpen om je droog, beschermd en op de weg te houden tijdens koud en nat weer, is de Waterdichte All Weather Cycle Oversock een ideale keuze wanneer je geen waterdichte sok onder je fietsschoen kunt dragen, maar waarschijnlijk wel wat plassen of regen zult tegenkomen tijdens je rit.

Koude en natte voeten tijdens het fietsen kunnen het ergste zijn. Deze oversock houdt niet alleen je voeten droog en comfortabel, maar je fietsschoenen blijven ook droog - bonus.

Belangrijkste kenmerken

  • Waterdicht - 100% waterdicht en winddicht zonder ademend vermogen te compromitteren
  • Gemakkelijk te passen - Hoog stretchmateriaal
  • Bescherming het hele jaar door - Werkt in natte en winderige of droge stoffige omstandigheden
  • Volledig wasbaar in de machine - Geen speciale reinigingszorg nodig
  • Gemakkelijk mee te nemen - Vouwt klein op zodat je ze in geval van nood kunt gebruiken

Over SealSkinz

Geboren in het VK in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en je in staat te stellen van de buitenlucht te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar op elke manier compleet anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden naast de huid. Hun producten hebben elk terrein over de hele wereld bestreden gedurende meer dan 20 jaar en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit, hier in het VK. De toewijding van SealSkinz aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

SealSkinz Overschoenen en Sokken Maattabel

SMLXL
UK Schoenmaat3-56-89-1112-14