On Running Sport On Cloudmonster 2 Running Shoes Mens

€ 190,00

Kleur:

Zwart/Vorst

Maat:

Productcode: 212719

De Cloudmonster 2 Hardloopschoenen van On Running Sport zijn een echte game-changer in prestatieschoenen. Barstend van baanbrekende functies en ontworpen voor toegewijde hardlopers, zijn deze hardloopschoenen hier om jouw innerlijke kampioen te ontketenen.

Het gerecyclede polyester bovenwerk zorgt voor een duurzame keuze, terwijl de dual-density foam constructie zorgt voor kwalitatieve demping en ondersteuning. De opnieuw ontworpen Speedboard® gemaakt van een Nylon blend werkt hand in hand met de nieuwe tussenzool dichtheid Helion super foam en CloudTec van de schoen, strategisch geplaatst om energie terug te geven en je vooruit te stuwen met meer efficiëntie tijdens de kritieke overgang van middenvoet naar voorvoet.

Met een vetersluiting aan de voorkant, branding overal en een mix van stijl en functionaliteit, zijn deze schoenen perfect voor dagelijkse training of het aangaan van elke uitdaging die op je pad komt. Maak je klaar om de baan, het parcours en daarbuiten te veroveren met de Cloudmonster 2 - jouw ticket om jouw volledige potentieel als hardloper te ontsluiten.

Samenstelling: Bovenwerk: gerecycled polyester. Zool: nylon, synthetisch. Verzorging: Raadpleeg het productlabel.