Muc-Off Tubeless Rim Tape 10m Roll

€ 30,00

Kleur:

Roze

Maat:

Productcode: 916678

Over de Muc-Off Velglint

Het Muc-Off Tubeless Velglint is gemaakt van hun eigen prestatiegerichte materiaal met een drukgevoelige kleefstof om precies de juiste hoeveelheid rek te bieden terwijl de duurzaamheid en sterkte behouden blijven die nodig zijn om een blijvende luchtdichte afdichting te creëren. Het halftransparante materiaal maakt het gemakkelijk om het ventielgat te vinden. Wordt geleverd met 4 afdichtingspatches.

Over Muc-Off

Bij Muc-Off zijn ze dol op actief bezig zijn. Of het nu op een berg, een pad of in het skatepark is, ze houden er gewoon van om buiten te zijn en groot te gaan. Muc-Off is geobsedeerd door het maken van de meest innovatieve verzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat jij en je speelgoed op hun maximum blijven draaien en er als nieuw uitzien als je klaar bent! Dus wat is het verhaal? Het begon allemaal lang geleden toen Right Said Fred te sexy waren voor hun shirts en Downhill nog geen deel uitmaakte van de World Cup. Ja, lang geleden in 1991 begonnen Rex en Marilyn Trimnell met X-Lite UK. Na het ontwerpen en produceren van de eerste tweelingkroonfietsvork ter wereld, creëerde Rex een perfect roze spray om zijn uitrusting schoon te maken. Om een lang verhaal kort te maken, Rex's reiniger was het beste sinds gesneden brood, en het duurde niet lang voordat het woord zich verspreidde en Muc-Off werd geboren.

Belangrijkste kenmerken

  • 6 x velgbreedtes.
  • Wordt geleverd met 4 afdichtingspatches.
  • 10m Rol.
  • Halftransparant materiaal.
  • Drukgevoelige kleefstof voor een blijvende luchtdichte afdichting.

Gids voor het kopen van gereedschap Houd er rekening mee dat dit artikel niet beschikbaar is op Cycle to Work-regelingen.