Nike Freak 5 Jnr Basketball Shoe

€ 55,00

Kleur:

Rood/Goud

Maat:

Productcode: 096158

Als je speelt zoals Giannis, val je op. De Freak 5 zal je niet laten spelen zoals Giannis, maar het zal zeker helpen. Flexibiliteit in de voorvoet (waar je springt en waarop je draait) en geavanceerde tractie stellen je in staat om te snijden, te draaien en je vrienden te kruisen, of je nu in het spel bent of op het speelplein.

Voetwerk Frenzy

Het verschil tussen deze Freak 5 en de volwassen versie? De flex-groeven onder de voet geven je extra flexibiliteit, zodat je je sneden, voetwerk en (het belangrijkste) vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Een Bounce in Je Stap

Het gevormde schuim onder je voet zorgt voor superdemping, zodat je fris blijft na het pakken van een rebound of het nemen van een schot.

Stop in Elke Richting

Stop wanneer je wilt in de richting die je nodig hebt. De geavanceerde tractiegroeven helpen je snel te snijden en van richting te veranderen, zodat verdedigers zich afvragen waar je naartoe bent gegaan.

Blijf Inhouden

Als je zo groot bent als Giannis, heb je een freak van een schoen nodig om bij te passen. We hebben speciale zorg besteed aan het creëren van een pasvorm die je voet op zijn plaats houdt, de beweging beperkt, zodat jij en je spel ondersteund worden zonder beperkt te voelen.

Meer Voordelen

Maak de pasvorm strakker met de haak-en-lus riem. Trek ze gemakkelijk aan met de oversized lus op de hiel.