Sealskinz Women's Waterproof All Weather Cycle Glove

€ 57,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 706656

Bewezen Betrouwbare Bescherming op de Fiets

Een perfecte keuze voor fietsen in nat weer, de Waterdichte Fietshandschoen voor Dames is ontworpen om je te laten trappen in regenachtige en natte omstandigheden. Je blijft droog en warm op het parcours, tijdens een vroege ochtendrit naar het werk, of tijdens koude en druilerige ritten op de weg.

Er kunnen zoveel niet-zo-goede dingen gebeuren wanneer je natte en koude handen hebt. Blaren, koude en gevoelloze vingers, en bevriezing om er maar een paar te noemen. Dit zijn de handschoenen die je nodig hebt om beschermd, droog en warm te blijven, zodat je die rit kunt maken - wat er ook gebeurt.

Ontworpen voor Fietsers

Robuust, lichtgewicht en 100% waterdicht, de Waterdichte Fietshandschoen voor Dames heeft een PU suède duimveger, schuim drukpuntvulling en touchscreen compatibiliteit op de wijsvinger en duim, waardoor het ideaal is voor alle soorten fietsen. De toevoeging van reflecterend materiaal houdt je veilig en zichtbaar bij weinig licht.

Ongelooflijke Behendigheid & Controle

Versterkt met zero liner movement technologie, is er geen trekken, glijden of ophopen, waardoor je meer controle hebt over je rit.

Sealskinz Dameshandschoen Maatvoering

SMLXL
Omtrek rond de knokkel (in)6789