Sealskinz Waterproof Warm Weather Mid Length Sock - Wiveton

€ 37,00

Kleur:

Zwart/Grijs

Maat:

Productcode: 411843

Over de SealSkinz waterdichte sokken voor warm weer van middellange lengte

Dit is de originele 100% waterdichte sok van SealSkinz van middellange lengte. Het heeft een dunner en meer ademend ontwerp in vergelijking met zijn specifieke tegenhangers voor koud weer. Dit maakt het de perfecte barrière voor gebruik in warme en natte weersomstandigheden. Zoals bijvoorbeeld een regenachtige Britse zomer?

Belangrijkste kenmerken

  • Waterdicht - 100% waterdicht en duurzame drielaagse constructie voor comfortabel droge voeten
  • Comfort - Bamboevoering voor vochtregulatie, isolatie en comfort met platte naden in de teen om wrijving te verminderen
  • Ondersteuning - Zonale elasticiteit voor extra ondersteuning
  • Strakke pasvorm - Vierwegstretch voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm die niet verschuift tijdens activiteit

Over SealSkinz

Geboren in het Verenigd Koninkrijk in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en u in staat te stellen van buitenactiviteiten te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar in alle opzichten compleet anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden. Hun producten hebben meer dan 20 jaar elk terrein ter wereld bevochten en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit, hier in het VK. De toewijding van SealSkinz aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

SealSkinz Overschoenen en Sokken Maattabel

SMLXL
UK Schoenmaat3-56-89-1112-14

Koopgids voor fietssokken