Sealskinz Waterproof Cold Weather Mid Length Sock Starston

€ 47,00

Kleur:

Zwart/Grijs

Maat:

Productcode: 411848

Over de SealSkinz Waterdichte kousen voor koud weer van middellange lengte

Ga de kou en regen te lijf met de originele waterdichte kous. De perfecte mix van waterdichtheid en ademend vermogen, de Waterdichte kousen voor koud weer van middellange lengte zijn een ideale keuze om je voeten droog en warm te houden tijdens het fietsen, jagen, forenzen, buiten werken, vissen of wandelen.

Natte voeten kunnen allerlei niet-zo-goede dingen veroorzaken in de buitenlucht, waaronder gevoelloosheid, blaren en bevriezing. Onze Waterdichte kousen voor koud weer van middellange lengte houden je droog en warm in lekkende waadpakken, bij het oversteken van beken en in regen, sneeuw en modder. Bescherming rond de klok, we denken dat elke persoon een paar in hun tas moet hebben - voor het geval dat.

Belangrijkste kenmerken

  • Waterdicht - 100% waterdicht en winddicht zonder ademend vermogen te compromitteren
  • Warmte - Merinowollen voering voor vochtregulatie, isolatie en comfort
  • Comfort - Platte teennaden voor verminderde wrijving en voetbedvulling die de druk vermindert en schokken absorbeert
  • Ondersteuning - Zonale elasticiteit voor extra ondersteuning
  • Nauwsluitende pasvorm - Vierwegstretch voor comfort en stretchpasvorm

Over SealSkinz

Geboren in het VK in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en u in staat te stellen van de buitenlucht te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar op elke manier compleet anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden naast de huid. Hun producten hebben meer dan 20 jaar elk terrein ter wereld bestreden en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit, hier in het VK. SealSkinz toewijding aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

SealSkinz Overschoenen en Sokken Maattabel

SMLXL
UK Schoenmaat3-56-89-1112-14

Koopgids voor fietskousen