Sealskinz Waterproof Cold Weather Glove with Fusion Control

€ 72,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 706681

Revolutionaire waterdichte bescherming bij koud weer

Een nauwsluitende waterdichte handschoen, de Waterdichte handschoen voor koud weer met Fusion Control houdt je droog en comfortabel tijdens elk soort nat weer. Koude en natte handen kunnen leiden tot gevoelloosheid, blaren en erger. Sealskinz Waterdichte handschoenen voor koud weer met Fusion Control houden je warm, beschermd en droog tijdens elke natte weersactiviteit.

Ideaal voor een breed scala aan activiteiten

De Waterdichte handschoen voor koud weer met Fusion Control is een ideale keuze voor koude en vochtige fietstochten, klimmen bij koudere temperaturen, bergbeklimmen op frisse en regenachtige dagen en zelfs skiën.

Fusion Control is een nieuwe benchmark in waterdichte ademende technologie

Uitgerust met onze gepatenteerde, 'eerste in zijn soort' Sealskinz-Fusion-Control Fusion Control-technologie, zijn deze handschoenen een combinatie van unieke ademend vermogen en ongeëvenaarde behendigheid in een 100% water- en winddichte handschoen. Ontdek nauwkeurige controle en nul risico op voering die wegglijdt of eruit trekt.

Ongeëvenaarde behendigheid in een waterdichte handschoen

Het unieke Sealskinz-Fusion-Control Fusion Control™-hechtingsproces sandwicht een 100% waterdicht hydrofiel membraan veilig tussen een Merino wollen binnenkant en een geitenleren en softshell buitenkant, waardoor een nauwere pasvorm ontstaat die u een hoge behendigheid en bewegingsvrijheid biedt, evenals een aanzienlijke verbetering van de grip.

Extreem ademend

Bijzonder opmerkelijk is het ongeëvenaarde ademend vermogen van het hydrofiele waterdichte membraan om transpiratiestoom en warme lucht van binnen uit de handschoen vrij te geven. Dit zorgt voor een hoog niveau van comfort voor de drager, verbeterd met een innovatief 'open mesh'-hechtingsproces dat maximale vochtoverdracht uit de handschoen mogelijk maakt terwijl de drie lagen toch als één worden gehouden.

Doordacht ontworpen

Het premium geitenleren en softshell buitenmateriaal zorgt voor een duurzame buitenkant die de juiste hoeveelheid stretch heeft, terwijl een Merino wollen binnenmateriaal je warm, comfortabel en droog houdt.

Sealskinz handschoenmaten

SMLXLXXL
Omtrek rond knokkel (in)7-89101112