Sealskinz Waterproof All Weather Ultra Grip Knitted Glove

€ 34,00

Kleur:

Geel

Maat:

Productcode: 933521

Over SealSkinz Waterdichte All Weather Ultra Grip Gebreide Handschoen

SealSkins heeft de iconische waterdichte technologie die wordt gebruikt in de sokken genomen en deze in een waterdichte gebreide handschoen dicht op de huid gestopt. Ontworpen om ongelooflijke gripcontrole te bieden, samen met waterdichte bescherming en ademend vermogen, is het de handschoen die je warm en droog wilt houden tijdens het pendelen, hardlopen, hout hakken, buiten werken, jagen of vissen. Koude en natte handen kunnen allerlei niet-zo-goede dingen buiten veroorzaken, waaronder gevoelloze vingers, blaren en zelfs bevriezing. De Waterdichte All Weather Ultra Grip Gebreide Handschoenen houden je handen droog en beschermd in regen, lichte sneeuw en modder, terwijl ze ook de grip en behendigheid behouden die je nodig hebt om dingen gedaan te krijgen.

Belangrijkste kenmerken

  • Waterdicht - Drielagige constructie, die warmte, duurzaamheid en 100% waterdichtheid biedt
  • Grip en controle - Siliconen bedrukte palm en vingers voor stevige grip en extra grip
  • Touchscreen-vriendelijk - Handige functie op wijsvinger en duim maakt het mogelijk om uw smartphone te gebruiken terwijl u de handschoenen draagt
  • Comfort - Merinowollen voering zorgt voor vochtregulatie, isolatie en comfort
  • Uitstekend bewegingsbereik - Hoog stretchmateriaal voor een ondersteunende, comfortabele pasvorm
  • Machinewasbaar - Geen speciale behandelingen vereist

Over SealSkinz

Geboren in het VK in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en u in staat te stellen van het buitenleven te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar op elke manier volledig anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden naast de huid. Hun producten hebben elk terrein over de hele wereld bestreden gedurende meer dan 20 jaar en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit, hier in het VK. SealSkinz toewijding aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

Sealskinz Handschoenmaten

SMLXLXXL
Omtrek rond knokkel (in)7-89101112