Sealskinz Water Repellent Tasburgh

€ 34,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 933522

Over SealSkinz Waterafstotende All Weather Handschoen

Lichtgewicht en warm, de Waterafstotende All Weather Handschoenen zijn het paar handschoenen dat je altijd bij je wilt hebben. Ontworpen om water buiten te houden terwijl ze ook super ademend zijn, zijn ze perfect voor regenachtige en vochtige dagen. Natte en koude handen kunnen zoveel niet-zo-goede dingen veroorzaken wanneer je buiten bent. Blaren, gevoelloze vingers en bevriezing om er maar een paar te noemen. Blijf beschermd en in beweging met de Waterafstotende All Weather Handschoenen tijdens het buitenwerk, forenzen, wandelen met de hond en wandelen op druilerige dagen.

Belangrijkste kenmerken

  • Waterafstotend - Nanotechnologie zorgt voor lichtgewicht permanente waterafstotende prestaties
  • Grip en controle - Siliconen bedrukte handpalm en vingers voor stevige grip en extra grip
  • Touchscreen vriendelijk - Handige functie op wijsvinger en duim maakt het mogelijk om uw smartphone te gebruiken terwijl u de handschoenen draagt
  • Snel drogen - Nano-stof droogt extreem snel
  • Aantrekken tabblad - Voor eenvoudig aan- en uittrekken met één hand

Over SealSkins

Geboren in het VK in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en u in staat te stellen van het buitenleven te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar op elke manier compleet anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden naast de huid. Hun producten hebben elk terrein over de hele wereld bestreden gedurende meer dan 20 jaar en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit afwerking, hier in het VK. SealSkinz toewijding aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

Sealskinz Handschoen Maatvoering

SMLXLXXL
Omtrek rond knokkel (in)7-89101112