Sealskinz All Weather Glove with Fusion Control

€ 92,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 939218

Fusion Control™ technologie van Sealskinz is een revolutionair handschoensysteem dat de voering en de buitenste laag aan een uniek hydrofiele membraan bindt, waardoor een 100% waterdichte stof met ongeëvenaarde ademend vermogen ontstaat. Dit elimineert ook elke beweging tussen de lagen en maakt het mogelijk dat de handschoen veel dichter bij de huid past, wat de drager ongelooflijke behendigheid en controle biedt.

Belangrijkste kenmerken

  • Het gepatenteerde 3-laags constructieproces bindt een interne voering, waterdicht ademend membraan en buitenste laag als één, waardoor handschoenen ontstaan die dun, zeer behendig, beschermend tegen nat en koud zijn en ongelooflijk goed ademen.
  • Uniek voor Fusion Control™ maakt het gebruik van een solide hydrofiele membraan het 100% water- en winddicht. Hydrofiele membranen hebben een speciale eigenschap waardoor ze waterdamp op moleculair niveau van je handen kunnen afvoeren. Dit geeft hen een opmerkelijk vermogen om transpiratiestoom en warme lucht uit de handschoen vrij te geven en het comfortniveau voor de gebruiker sterk te verbeteren.
  • Fusion Control™ kan worden gebonden met verschillende interieurs, afhankelijk van de handschoenvereiste. Premium stoffen zoals merinowol en bamboe worden gebruikt op basis van hun thermische, vochtafvoerende en geurbeheersingseigenschappen.

Over Sealskinz

Geboren in het VK in 1996, blijft het doel van SealSkinz om extremen in het weer te bestrijden en u in staat te stellen van de buitenlucht te genieten. Ze hebben een trotse Britse erfgoed met hun wereldwijde hoofdkantoor en productiefaciliteit gevestigd in de geweldige Britse stad King's Lynn Norfolk, VK. SealSkinz maakt producten die eruitzien als alle andere, maar op elke manier compleet anders zijn. Ze bereiken dit door obsessief te innoveren met technologieën die zowel droge prestaties als comfort bieden naast de huid. Hun producten hebben meer dan 20 jaar elk terrein over de hele wereld bestreden en blijven voorop lopen in innovatieve technologie. Hun assortiment gebreide producten wordt individueel met de hand vervaardigd voor de hoogste kwaliteit afwerking, hier in het VK. SealSkinz toewijding aan de kwaliteit van hun producten is zo hoog dat ze niet vertrouwen op steekproeven. In plaats daarvan testen ze elk item met de hand, zodat ze een leven lang meegaan!

Sealskinz handschoenmaten

SMLXLXXL
Omtrek rond knokkel (in)7-89101112