Puma Hyrox Performance Shorts Womens

€ 33,00

Kleur:

Puma Zwart

Maat:

Productcode: 342821

Maak je klaar om je innerlijke atleet los te laten en je training voor de ultieme fitnessrace van Hyrox te starten met de Puma x Hyrox Prestatie Shorts voor dames. Deze shorts zijn de perfecte metgezel voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, opwinding en onvermoeibare vastberadenheid.

Gemaakt van een zachte en ademende stof, bieden deze shorts comfort en bewegingsvrijheid. De innovatieve dryCELL-technologie voert zweet af, waardoor je koel en droog blijft tijdens je intense trainingen. Met een slanke pasvorm en een elastische dikke tailleband bieden deze shorts een veilige en comfortabele pasvorm, zodat je je kunt concentreren op het overtreffen van je grenzen.

Als symbool van je toewijding zijn het Puma Cat-logo en het Hyrox-logo trots afgedrukt op de zoom, terwijl het Hyrox-logo een centrale plaats inneemt over de achterkant met Puma's kenmerkende reflecterende detail, en de mogelijkheid om je stad te vertegenwoordigen in de zwaarste uitdagingen met het stadsprintontwerp. Ontworpen voor trainingsessies, hardlopen en het omarmen van de spanning van de ultieme fitnessrace van Hyrox, zijn deze shorts een getuigenis van je onverslaanbare geest en onwrikbare toewijding.

Verzorging: Raadpleeg de richtlijnen van de fabrikant voor verzorgingsinstructies.