Puma ForeverRUN Nitro Mens Running Shoes

€ 160,00

Kleur:

Puma Zwart

Maat:

Productcode: 212374

Maak kennis met de Puma ForeverRUN Nitro hardloopschoenen - de ultieme uitrusting voor onvermoeibare hardlopers. Puma, een merk dat de geest van sportliefhebbers belichaamt, is hier om je hardloopervaring te verbeteren. Ontworpen met een innovatief mesh-bovenwerk dat zorgt voor een lichte en ademende pasvorm, waardoor je voeten koel en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intense trainingen.

Uitgerust met NITRO™ technologie, een geavanceerd stikstof-geïnjecteerd schuim, ervaar je onverslaanbare responsiviteit en demping die je niet zwaar zal belasten. Geplaatst op een PUMAGRIP prestatie-rubbercompound om superieure tractie op elk oppervlak te leveren, waardoor je het vertrouwen hebt om elk terrein aan te kunnen, biedt een asymmetrische hiel ondersteuning en stabiliteit om ervoor te zorgen dat elke stap krachtig en gecontroleerd is.

De PWRTAPE bovenste versterkingsfunctie richt zich op belangrijke gebieden, waardoor extra ondersteuning en duurzaamheid precies daar wordt geboden waar je het nodig hebt. Ondertussen houdt de RUNGUIDE stevige-dichtheid geleiderail je voet uitgelijnd en gecentreerd bij elke stap, waardoor het risico op blessures wordt verminderd. Compleet met een volledige vetersluiting voor een persoonlijke en veilige pasvorm, zijn de ForeverRUN Nitro hardloopschoenen van Puma de perfecte metgezel voor je dagelijkse runs, races en sportieve avonturen.

Bovenwerk: Mesh. Zool: Rubber.