PTP Total Resistance System

€ 89,00

Kleur:

-

Maat:

Productcode: 762070

PTP Totaal Weerstand Systeem

Het Totaal Weerstand Systeem (TWS) is zeer veelzijdig en handig. Het wordt geleverd met verschillende niveaus van weerstandstubes en een set Power Handles en enkelbanden, waarmee u kunt afwisselen tussen boven- en onderlichaamsoefeningen. Met onze indoor en outdoor ankers kunt u overal en altijd trainen. 5 verschillende niveaus van weerstandstube zijn ideaal voor het trainen van het hele lichaam door het verbeteren van de spierkracht en uithoudingsvermogen terwijl de spiergroei wordt bevorderd.

Alle weerstandstubes zijn voorzien van de ingebouwde veiligheidsbinnenkabel, waardoor het een veilige keuze is voor weerstandstraining.

Het TWS wordt geleverd met de mogelijkheid om de weerstand te verhogen of te verlagen tijdens het trainen, door het toevoegen of verwijderen van een extra tube(s).

KENMERKEN & VOORDELEN

De Powertube Elite Ultra Light is ontworpen om zachte spiertonus te bieden. De Powertube Elite Light is ontworpen om de spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren vanwege de verhoogde weerstand. De Powertube Elite Medium is ontworpen om kracht- en uithoudingstraining te bieden en spiergroei te bevorderen. De Powertube Elite Heavy is ontworpen om verhoogde kracht- en uithoudingstraining te bieden en spiergroei te bevorderen. De Powertube Elite Ultimate is ontworpen om verhoogde kracht- en uithoudingstraining te bieden en spiergroei te bevorderen voor gevorderde personen. PAKKET BEVAT:

Oefengids Trekkoord trainingszak 5 niveaus van weerstandstubes PTP power handles PTP enkelbanden PTP indoor/outdoor ankers