On Running Sport On Cloudmonster 2 Running Shoes Womens

€ 190,00

Kleur:

Zwarte Vorst

Maat:

Productcode: 214365

Ontdek de Cloudmonster 2 hardloopschoenen van On Running, een game-changer ontworpen om de innerlijke kampioenen van vrouwen te ontsteken en hun grenzen te verleggen naar nieuwe hoogten. Boordevol baanbrekende functies zijn ze de ultieme metgezellen voor toegewijde hardlopers die comfort en prestaties zoeken in competitieve omgevingen.

Het gerecyclede polyester bovenwerk zorgt voor een duurzame keuze, terwijl de constructie van dubbele dichtheid zorgt voor kwalitatieve demping en ondersteuning. De opnieuw ontworpen Speedboard® gemaakt van een nylon blend werkt hand in hand met de nieuwe tussenzool dichtheid Helion super foam en CloudTec van de schoen, strategisch geplaatst om energie terug te geven en je vooruit te stuwen met meer efficiëntie tijdens de kritieke overgang van middenvoet naar voorvoet.

Met een vetersluiting aan de voorkant, branding overal en een mix van stijl en functionaliteit zijn deze schoenen perfect voor dagelijkse training of het aangaan van elke uitdaging die op je pad komt. Maak je klaar om de baan, het pad en daarbuiten te veroveren met de Cloudmonster 2 - jouw ticket om je volledige potentieel als hardloper te ontsluiten.

Samenstelling: Bovenwerk: gerecycled polyester. Zool: nylon, synthetisch. Verzorging: Raadpleeg het productlabel.