Nike Mercurial Vapour 15 Academy Firm Ground Football Boots

€ 70,00Adviesprijs€ 85,00

Kleur:

Zwart/Chroom

Maat:

Productcode: 201040

Verhoog je spel met de Nike Mercurial Vapour 15 Academy Firm Ground voetbalschoenen. Gemaakt met een NikeSkin bovenwerk, het zachte en flexibele mesh materiaal is verbonden door een dunne coating voor een nauwsluitende pasvorm die je controle over de bal verbetert.

Met de gloednieuwe Zoom Air unit bieden deze schoenen een veerkrachtig gevoel onder de voet dat je vooruit stuwt, waardoor je sneller en met meer behendigheid kunt bewegen. Ontworpen met een lichtgewicht snelheidskooi, beveiligen deze schoenen je voet aan de buitenzool zonder concessies te doen aan het gewicht, waardoor je snelle, explosieve bewegingen op stevige grond kunt maken. Het unieke tractiepatroon biedt een supergeladen grip, zorgt voor snelle vrijlating en creëert scheiding van tegenstanders. Met een zacht voetbed bieden deze schoenen uitzonderlijk comfort, waardoor je je volledig kunt concentreren op je prestaties.

Om het ontwerp compleet te maken, voegen de iconische mercurial-details en Nike Swoosh een stijlvolle touch toe, waarmee je toewijding aan het spel wordt getoond.

Raadpleeg het productlabel voor de volledige samenstelling en verzorgingsinstructies.