New Balance NB Fresh Foam X More Trail v3 Women's Running Shoes

€ 170,00

Kleur:

Arctisch Grijs

Maat:

Productcode: 216190

New Balance draait helemaal om atleten in staat stellen nieuwe hoogten te bereiken en elke uitdaging die op hun pad komt te overwinnen. Met de NB Fresh Foam X More Trail v3 Dames Hardloopschoenen hebben ze een baanbrekend paar schoenen ontworpen dat speciaal is ontworpen voor avontuurlijke geesten die graag de grote buitenwereld verkennen.

Deze trailrunningschoenen zijn gemaakt met een synthetisch en mesh bovenwerk waardoor je voeten kunnen ademen en koel blijven, ongeacht de lengte van je trekkingavontuur. Naast een tweedelige Fresh Foam X-tussenzool, bevat deze gedempte functie ongeveer 3% biobased materiaal voor ongeëvenaarde demping bij elke stap. Geplaatst op een Vibram Ecostep Recycled buitenzool, biedt hun hoogste all-terrain stapel alle tractie en stabiliteit die je nodig hebt om elk terrein te overwinnen.

De geïntegreerde Toe Protect-technologie beschermt je voeten tegen rotsen, wortels en puin die op de trail kunnen liggen. Veters vast en train tot het beste met de New Balance Terrain Running Shoe.

Bovenwerk: Synthetisch/Ademend Mesh. Zool: Vibram Ecostep Recycled buitenzool.