Lonsdale Exercise Bike

€ 96,00

Kleur:

Koel Grijs

Maat:

Productcode: 760434

Lonsdale Hometrainer

Dit is een zeer stevige, betrouwbare en eenvoudig te bedienen hometrainer die wordt aangeboden tegen de laagste prijs die je zult vinden voor een fitnessapparaat.

Het hart van deze Lonsdale machine is een afgesloten stalen vliegwiel waaromheen een rubberen wrijvingsriem zit. Dit zorgt voor de constante weerstand voor je training. Binnen handbereik onder de handgrepen bevindt zich de enige bediening die je nodig hebt, de weerstandsregelknop. Naarmate je opwarmt en je snelheid verhoogt, kun je de weerstand voor de trainingsessie selecteren.

Het door de computer gecontroleerde display is superieur aan vergelijkbare hometrainers. De dubbele digitale display betekent dat de belangrijkste lezing, je snelheid, constant wordt weergegeven. De andere uitlezing kan worden gebruikt voor tijd, afstand, calorieën of om tussen de drie te scannen. Voor degenen die alleen de uitdaging van de oefening willen, schakelt het zichzelf in wanneer je begint te trappen en schakelt het uit 4 minuten nadat je stopt. Er is een enkele rode knop voor degenen die de voorkeur geven aan handmatige bediening.

Het zadel is gevoerd en kan in een van de vier posities worden vergrendeld. De pedalen worden geleverd met klittenband om de juiste pasvorm voor je schoenen te krijgen. De handgrepen hebben lange rubberen hoezen voor een comfortabele grip, zelfs met zweterige handen. Grote rubberen voeten voorkomen krassen op de vloer.

Bij een lage weerstand geeft dit een low-impact workout die ideaal is voor het hele onderlichaam. Voor deze prijs kun je beginnen met het krijgen van de voordelen van je eigen home gym, zelfs met het laagste budget.

Kenmerken