Linea Monza Suitcase, PP Hard Suitcase, Travel Luggage, (22inch Cabine Friendly)

€ 70,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 722181

  1. PP materiaal: milieuvriendelijk, niet-toxisch en smaakloos, zuivere textuur, veilig in gebruik. PP heeft goede mechanische eigenschappen, drukbestendigheid, valbestendigheid, geen vervorming. Hitte- en vorstbestendig. In vergelijking met ABS gladde bagage heeft PP bagage een betere oppervlaktehardheid en krasbestendigheid.
  2. Trolley: Glad handvat, meertraps aluminium trekhandvat voor meer lichtheid.
  3. Wielen: Dubbele 360 graden spinner wielen, of het nu op de luchthaven, op de weg of bij het inchecken in het hotel is, het is gemakkelijk te dragen met spinner wielen.
  4. Slot: TSA combinatieslot, gebruik uw eigen 3-cijferige code om uw bezittingen veilig te stellen en laat de Transport Safety Authority uw bagage openen met een speciale sleutel zonder enige schade.
  5. Binnenkant: aan de ene kant met compressie kruisriemen, fixeer uw bezittingen, aan de andere kant een ritsverdeler om kleding op zijn plaats te houden, een mesh ritszak voor extra organisatie, twee elastische zakken voor wasgoed en schoenen. De middelste ritszak kan tickets en kleine spullen bevatten.