KooGa Training Hoodie

€ 36,00

Kleur:

Zwart/Camo

Maat:

Productcode: 392159

KooGa Vortec Training Hoodie zorgt voor een evenwicht tussen warmte en ademend vermogen om je een comfortabele temperatuur te laten behouden terwijl je traint of concurreert in koelere omstandigheden.

Materiaal: Gemaakt van 100% polyester dikke Franse badstof en dunner ademend materiaal.

Iconische stijl: Het kenmerkende 'A'-camouflageontwerp op de zijpanelen is geïnspireerd op klassieke militaire camouflage die klaar is voor gevecht. Veilige zakken: Extra stof overlapt binnenin de openingen van de voorzakken, waardoor een barrière ontstaat die voorkomt dat je spullen eruit vliegen tijdens bewegingen op hoge snelheid.

Kenmerken: *- Toggle 2-weg trekkoorden passen de opening en diepte van de capuchon aan voor een gebalanceerde dekking. *- Duimgaten in de manchetten verlengen de dekking en houden de mouwen op hun plaats terwijl je beweegt. *- Reflecterende 'A'-branding *- Gemaakt voor Rugby. Onze KooGa Thermal-technologie is ontworpen met een geribbeld breipatroon met afwisselende rijen superzacht materiaal, waardoor de warmte wordt verhoogd terwijl overtollige warmte wordt afgevoerd om oververhitting te voorkomen.

Wasinstructies: Gemakkelijk te onderhouden, machinewasbaar op 30 graden.