Babolat Propulse Fury All-Court Tennis Shoes Womens

€ 30,00

Kleur:

Zwart/Beige

Maat:

Productcode: 279069

Maak je klaar om je volledige potentieel te benutten met de Propulse Fury All-Court Tennisschoenen van Babolat. Met een mesh bovenwerk bieden deze schoenen uitzonderlijke ademendheid, waardoor je voeten koel en comfortabel blijven. De EVA-pad, gemaakt van hoogwaardig schuim, biedt gerichte bescherming voor je hiel en voet bij het landen, waardoor het risico op blessures wordt verminderd en je prestaties worden gemaximaliseerd. Met het KPRS-X hielkussen is elke stap die je zet gedempt, waardoor superieur comfort tijdens het spel wordt gegarandeerd, terwijl de Active Flexion-zool zich richt op belangrijke drukpunten, waardoor ongeëvenaarde behendigheid, precisie en snelheid worden geboden.

De trainers bieden ook duurzaamheid, ondersteuning en stabiliteit. De rubberen grip zorgt voor optimale tractie, waardoor je met vertrouwen snel van richting kunt veranderen, terwijl de Power Belt, versterkt door een externe schaal, uitstekende ondersteuning biedt voor de hiel en middenvoet, waardoor ongewenste uitglijders of ongemak worden voorkomen. De Cell Shield-technologie die in deze schoenen wordt gebruikt, combineert speciaal ontworpen cellen om ze ongelooflijk duurzaam en comfortabel te maken, en de gewatteerde tong zorgt voor extra comfort, zodat je je op je spel kunt concentreren zonder afleiding.

Ontworpen in een klassieke kleurstelling met een levendige oranje zool die een vleugje stijl toevoegt aan je tenniskledingkast. Of je nu meedoet aan een toernooi of een informeel spel speelt met vrienden, de Babolat Propulse Fury All Court Tennisschoenen zijn de perfecte keuze.

Raadpleeg de verzorgingsinstructies om in onberispelijke staat te blijven.