adidas Supernova Running Shoes Womens

€ 59,97

Kleur:

ZWART/GRESIX/SI

Maat:

Productcode: 215261

Maak kennis met de adidas Supernova Loopschoenen, de ultieme metgezellen voor hardlopers van alle niveaus. adidas, een vertrouwde naam in de wereld van sport, begrijpt dat iedereen om verschillende redenen rent. Daarom zijn deze schoenen speciaal ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken, ongeacht wat je drijft om het pad of de stoep op te gaan.

Met een Primegreen mesh bovenwerk hebben deze schoenen ademend vermogen en ondersteuning op belangrijke gebieden, waardoor maximaal comfort tijdens je run wordt gegarandeerd. De Hybrid Bounce en BOOST tussenzool - een baanbrekende dempingstechnologie, biedt ongeëvenaarde energieteruggave, waardoor je met elke stap vooruit wordt gestuwd. Het opnieuw ontworpen middenvoetgedeelte, met een lichtere kooi, zorgt voor een comfortabele pasvorm, zodat je je volledig op je prestaties kunt concentreren.

Geplaatst op een rubberen buitenzool en gekoppeld aan een volledige vetersluiting, garanderen deze schoenen duurzaamheid en grip op elk terrein, zodat je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet kunt treden. Het datagedreven ontwerp van deze schoenen toont adidas' toewijding aan excellentie. Door de bewegingen van hardlopers te bestuderen, creëerde adidas een schoen met gerichte ademend vermogen, flexibiliteit en ondersteuning, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten. En natuurlijk voegen de iconische drie strepen aan de zijkant een vleugje stijl toe, terwijl ze het erfgoed van adidas van grootsheid symboliseren. Of je nu traint voor een marathon of gewoon op zoek bent naar een opwindende run, adidas Supernova Loopschoenen zijn er om je prestaties te verbeteren en je te helpen grootsheid te bereiken.

Bovenwerk: Mesh. Zool: Rubber.