adidas Predator Match Fingersave Gloves Mens

€ 55,00

Kleur:

Zwart

Maat:

Productcode: 837229

Til je keepersvaardigheden naar een hoger niveau met de Predator Match Fingersave-handschoenen van adidas. Gemaakt van gerecycled polyester voor een duurzame touch, zorgt de halfwikkelende polsband voor een veilige pasvorm, waardoor je het vertrouwen hebt om die cruciale reddingen te maken.

Soft Grip Pro fijn rubberen schuim zorgt voor een superieure grip en demping, waardoor je een steviger houvast op de bal hebt in alle weersomstandigheden. Belangrijk is dat deze keepershandschoenen voor heren extra ondersteuning en bescherming bieden tegen blessures met innovatieve Fingersave-inzetstukken, waardoor je het vertrouwen hebt om die moeilijke reddingen te maken.

Met een getextureerde decoratie op de achterkant en het iconische 3-strepen en 3-Bar motief bieden deze voetbalhandschoenen directe merkherkenning en een stijlvolle look die je onderscheidt. Perfect voor trainingssessies en wedstrijden, zijn de Predator Match Fingersave-handschoenen van adidas ontworpen voor keepers die geen enkele bal door hun handen laten glippen.

Samenstelling: 100% gerecycled polyester / 100% natuurlijk rubber. Alleen koud met de hand wassen.